Neem contact met ons op

Over PromoMundo

Wij denken met u mee

Voor mooie, stijlvolle en luxueuze relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways bent u bij PromoMundo.be aan het juiste adres. Kwaliteit wordt hier bepaald door de keuze van het passend relatiegeschenk en de afwerking van uw op te drukken logo of reclameboodschap. Dankzij onze expertise denken wij met u mee en kunt u een blijvende indruk nalaten bij uw klanten. PromoMundo.be staat in voor de volledige voorbereiding van uw te bedrukken relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways en volgt voor u het verdere productieproces op, van druk en afwerking tot en met de levering.
 
1001 ideeën
 
Wij bieden u via onze webshop 1001 originele ideeën voor de promotie van uw product, lancering van een nieuw product, verkoopondersteuning, promoties, acties naar verdelers toe, ... PromoMundo.be vindt voor u sprekende relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways voor elke gelegenheid.
 
Ons Doel
 
Authenticiteit is belangrijk om je als merk of organisatie te onderscheiden in een overvolle markt. Daarom is het van het grootste belang de juiste relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways uit te kiezen. Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.
 
Onze Medewerkers
 
In deze uitdagende en boeiende tijden is het van groot belang je met de juiste mensen te omringen. Al onze medewerkers zijn super gemotiveerd en zijn ieder op zich experten in hun vak.
 
Een samenwerking met PromoMundo.be verloopt altijd zoals u het wenst. Wij houden rekening met uw ideeën, doelen en budget. Vertrouw op onze kennis en geniet van uw visuele identiteit door de juist bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways uit te kiezen.
 
Contacteer ons gerust voor meer informatie info@promomundo.be
Error 404