Neem contact met ons op

Over PromoMundo

Wij denken met je mee

Voor mooie, stijlvolle en luxueuze relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways ben je bij PromoMundo.be aan het juiste adres. Kwaliteit wordt hier bepaald door de keuze van het passende relatiegeschenk en de afwerking van je op te drukken logo of reclameboodschap. Dankzij onze expertise denken wij met je mee en kun je een blijvende indruk nalaten bij je klanten. PromoMundo.be staat in voor de volledige voorbereiding van je te bedrukken relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways en volgt voor jou het verdere productieproces op, van druk en afwerking tot en met de levering.

1001 ideeën

Wij bieden je via onze webshop 1001 originele ideeën voor de promotie van je product, lancering van een nieuw product, verkoopondersteuning, promoties, acties naar verdelers toe, ... PromoMundo.be vindt voor jou sprekende relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways voor elke gelegenheid.

Ons Doel

Authenticiteit is belangrijk om je als merk of organisatie te onderscheiden in een overvolle markt. Daarom is het van het grootste belang de juiste relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways uit te kiezen. Onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.
 
Onze Medewerkers

In deze uitdagende en boeiende tijden is het van groot belang je met de juiste mensen te omringen. Al onze medewerkers zijn super gemotiveerd en zijn ieder op zich experts in hun vak.

Een samenwerking met PromoMundo.be verloopt altijd zoals jij het wenst. Wij houden rekening met je ideeën, doelen en budget. Vertrouw op onze kennis en geniet van je visuele identiteit door de juiste bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets of giveaways uit te kiezen.

Contact

Contacteer ons gerust voor meer informatie via info@promomundo.be .

 
Error 404