Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen (FAQ)

Nadat ik een bestelling heb geplaatst heb ik via mail een bevestiging ontvangen. Wat gebeurt er nu?

Na het plaatsen van een bestelling krijgt u onmiddellijk een bevestiging in uw mailbox. Dit verplicht u echter tot niets. Binnen de 24 uren krijgt u een voor akkoord te ondertekenen orderbevestiging. Als u voor bedrukte artikelen hebt gekozen krijgt u een digitale werktekening ter goedkeuring.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigingen aanbrengen?

Binnen de 24 uren krijgt u een voor akkoord te ondertekenen orderbevestiging. Als u voor bedrukte artikelen hebt gekozen krijgt u een digitale werktekening ter goedkeuring. Tijdens dit proces kan u nog steeds wijzigingen doen. Na ontvangst van uw akkoord op de definitieve orderbevestiging en drukproef is uw bestelling definitief.

Kan ik een zichtexemplaar bestellen?

Van de meeste artikelen stellen wij graag gedurende 14 dagen stalen ter beschikking. Indien deze niet in goede staat en in de oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd, worden ze gefactureerd tegen de catalogusprijs + € 7,00 administratie- en verzendkosten. De gemaakte administratie- en verzendkosten blijven voor uw rekening.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Als de artikelen in voorraad zijn kunnen deze direct uit voorraad worden geleverd. Na ontvangst van de door u ondertekende orderbevestiging leveren wij binnen de 3 werkdagen. Artikelen met opdruk worden, na ontvangst van de door u voor akkoord bevestigde orderbevestiging en digitale proef binnen de 10 à 15 werkdagen standaard verzonden.

Kan ik mijn bestelling sneller krijgen?

Voor bedrukte artikelen is de expres leveringstermijn 5 à 8 werkdagen dit kan u ook aangeven bij de verzendmethode. Voor onbedrukte artikelen kunt u bij de bestelling in de verzendmethode Express 24/48uur aanklikken. U krijgt dan de meer kost op uw afrekening. Neem voor alle zekerheid telefonisch contact op om te controleren of het artikel voorradig is.

Is er een minimale afname?

Er is een minimale afname voor bedrukte artikelen. Het af te nemen aantal staat bij ieder artikel vermeld. Voor onbedrukte artikelen bedraagt het minimale orderbedrag 50 € (exclusief btw en verzendingskosten) per besteld artikel.

Kunnen wij ook een catalogus ontvangen?

Wij hebben geen catalogus. Al onze artikelen staan in de online webwinkel afgebeeld. Een papieren catalogus is duur en slecht voor het milieu. Door deze besparing kunnen wij extra scherpe prijzen afzetten.

Kunnen we enkel online bestellen?

Vind u online bestellen te complex of heeft u nog vele vragen dan kan u uiteraard uw bestelling telefonisch, via e-mail of per fax plaatsen.

Zijn er nog bijkomende instel- of clichékosten bij bedrukte artikelen?

Neen! De instel- en/of clichékosten zijn volledig gratis. Er komen nergens vast kosten bij. U betaald enkel wat op uw orderbevestiging staat vermeld!

Hoe stuur ik mijn logo door?

Wij nemen, nadat u een bestelling heeft geplaatst via de website, contact op voor het aanleveren van uw logo of tekst.

Het liefst ontvangen wij uw logo in een gevectoriseerd .ai of .eps bestand. Het beste kunt u de gebruikte fonts omzetten naar lettercontouren, dit om fontsconflicten te voorkomen. Als dit niet mogelijk is, moet u alle gebruikte fonts mee sturen. Maak alleen gebruik van pantone®-kleuren (ook als uw document niet in pantone®-kleuren worden gedrukt). Als uw bestand tif- of eps-bestanden bevat (foto’s), vergeet dan niet deze mee te sturen met een resolutie van minstens 200 pixels/inch.

Bekijk op deze pagina onze aanlevertips!

Moet ik milieutaksen betalen?

Er zijn verschillende verplichte verwijderings- en/of recyclebijdragen voor batterijen, zaklampen, elektronische toestellen en gegevensdragers zoals USB sticks, MP3 spelers etc. Indien van toepassing, zullen deze extra worden doorberekend. Hieronder vindt u de verschillende tarieven waar u rekening mee dient te houden.

Recyclage bijdrage batterijen €0,075 per batterij
Recyclage bijdrage lampen €0,010 per stuk
  Recyclage bijdrage elektrische artikelen €0,0413 per stuk
  Recyclage bijdrage IT artikelen €0,0413 per stuk
  Recyclage bijdrage consumenten apparatuur €0,0826 per stuk
  Recyclage bijdrage meetinstrumenten €0,330 per stuk
USB sticks tot 4 GB €0,150 per stuk
  USB sticks van 8 tot 16 GB €0,500 per stuk
  USB sticks meer dan 32 GB €1,350 per stuk
  MP3 spelers 4 GB €1,000 per stuk
  MP3 spelers van 8 tot 16 GB €2,500 per stuk
  MP3 spelers meer dan 32 GB €3,000 per stuk

 

Error 404